Sponsors

Als u uw merk wilt associëren met Arts&Publics of met het Zinne Games Festival, werken we graag samen op een manier die uw steun in de verf zet.

Door uw merk te presenteren tijdens het Zinne Games Festival bereikt u een groot publiek dat geïnteresseerd is in videogames, elektronica en technologie. Ons doelpubliek is divers en heeft veel interesse in de huidige Belgische gamecultuur. Eén van onze sponsors worden is een uitstekende manier om uw bedrijf te associëren met een sociaal project dat cultuur promoot en tegelijkertijd een lokale organisatie steunt.

We aanvaarden twee soorten donaties: 

Prijzen voor de winnaars van onze E-sport en gaming wedstrijden

Bruikleen van elektronische apparatuur die tijdens het evenement zal worden gebruikt.

Onze huidige sponsors en partners

Super Gaby Games : Video game en speelgoed winkel gespecialiseerd in Retrogaming, Next-Gen Gaming en Geek & Pop Culture. Of je nu een Nintendo of Sega fan bent, er is voor ieder wat wils. Super Gaby Games zal, naast het aanbieden van geschenken voor de winnaars van de wedstrijden die tijdens het festival plaatsvinden, aanwezig zijn om u een breed scala aan games en speelgoed te koop aan te bieden!

Press-Start : Press-Start is een website, maar vooral een gemeenschap van liefhebbers van videogames, verzameld binnen een Belgische VZW. Zij deelt graag haar videogame-emoties met de bezoekers van haar website en de abonnees van haar sociale accounts. Ze staat open voor alle genres en tijdperken en volgt ook de activiteit rond videogames in België op de voet.

Press-Start zal aanwezig zijn om u de kans te bieden een reeks favoriete videogames te ontdekken en de meest strijdlustigen de kans te geven deel te nemen aan een Soulcalibur VI-toernooi op zaterdag en een Ultra Street Fighter IV-toernooi op zondag!

Witch Gamez : Witch Gamez is een collectief dat zich richt op de bewustwording van seksisme in videogames, zowel in gildes, teams, solo als in streams.

Mathieu Loiseau : Tijdens uw wandeling door het festival kunt u twee onvergetelijke tentoonstellingen ontdekken, geïnspireerd op het spel “Tales of the Green Earth” en de tv-serie “Twice as Bright”. Deze illustraties, grotendeels gemaakt door Mathieu Loiseau, verbeelden de brute ineenstorting van de Amerikaanse samenleving na het einde van de olie en de door SolarPunk geïnspireerde klimaatrampen.

Met deze website biedt WitchGamez ook een platform van middelen en ondersteuning, allemaal op een heel bijzondere toon: die van ironie. Kom hen ontmoeten tijdens het festival via een tentoonstelling en animaties op hun stand!

Gaming Corporation België : Gaming Corporation Belgium is een vereniging waarvan het team bestaat uit verschillende profielen (chemici, leraren, opvoeders, accountants, artsen, enz.) maar die allemaal verenigd zijn door dezelfde passie: competitie in de wereld van videogames. 

Als spelers van hoog niveau hebben ze besloten om zich volledig in te zetten als organisatoren om één doel na te streven: van Brussel de hoofdstad van de wereld E-sport maken. Actief op vrijwillige basis sinds 2017, besloten ze om in 2020 hun eigen VZW op te richten om hun activiteiten te professionaliseren en hun partnerships met de grootste werelduitgevers te vergemakkelijken. 

Gaming Corporation zal aanwezig zijn met content creators om u het volgende aan te bieden!